Με νίκη, συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στο Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 1-0, την ομάδα της Α.Ε. Γέρακα.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού μας Αλέξανδρου Μπίνα στον ώμο τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στον οποίο η ομάδα μας εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στη δράση.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να έχουν τη διάθεση να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο και τους παίκτες μας να προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες μας έφτασαν κοντά στο γκολ, ύστερα από ωραία σέντρα του  Διοκμετζίδη (5) και πλασέ του Θωμαΐδη που κατέληξε στα δίχτυα του Φελέσκουρα με το βοηθό κ. Πύκνη να ακυρώνει το γκολ ως οφ Σαιντ απόφαση που ελέγχεται.

Στην συνέχεια ο γρήγορος ρυθμός του παιχνιδιού, έδωσε στην ομάδα μας τη δυνατότητα να δημιουργήσει αρκετές φάσεις, με το σουτ του Καραούλη Μιχάλη (15’) να μη βρίσκει στόχο και τον Καραούλη Ιάσωνα  (17’) να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί εκπληκτική κάθετη πάσα του Μπίνα και να στέλνει ανενόχλητος από κοντά τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να προηγηθούν, ούτε με το  Κριλή (21’), που μετά από άψογη πάσα του Τσίλη, με  πλασέ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με το Κριλή (30′), ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια, με το 1-0 να σφραγίζει τις προσπάθειές των 22 ποδοσφαιριστών για το  πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να φτάσει στην επιτυχία και κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Με το υπέρ μας σκορ να έχει ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών μας, ο Κοσμόπουλος με την  είσοδό του στο παιχνίδι, πραγματοποίησε όμορφη αλλαγή παιχνιδιού, αλλά ο Κριλής (62’), με κοντινό πλασέ, δε κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει ψηλά, βγάζοντας πολύ ενέργεια, με τον Εστυλιανίδη να κλέβει τη μπάλα από τον Δημητριάδη  και αφού απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, σέντραρε στον Κοσμόπουλο (75′), που με πλασέ από κοντά δεν κατάφερε να διευρύνει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουν ξανά στο παιχνίδι και κατάφεραν από μια στατική φάση να απειλήσουν την εστία του Καταχανάκη, με την κεφαλιά του Γκόμπλια (81′)  να περνάει ψηλά άουτ. Η απάντηση για την ομάδα μας ήταν άμεση, με τον Μπίνα να πραγματοποιεί ατομική ενέργεια και να σερβίρει στο Τσίλη (82’), που όμως δε κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλασάροντας άουτ, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.