Η Μυρτώ Λαμπροπούλου είναι τοπική σύμβουλος Βούλας και είναι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Μίλησε στο notiareport.gr για την μεγάλη της αγάπη που είναι η Βούλα, οι νέοι στόχοι που έχει θέσει εφόσον εκλεγεί και στέλνει ένα μήνυμα στους συμπολίτες της. 

Ασχολείστε με τα κοινά από τα μαθητικά σας χρόνια. Μιλήστε μας για την διαδρομή σας μέχρι και σήμερα. 

Ονομάζομαι Αργυρή Μυρτώ Λαμπροπουλου και μένω στην Βούλα από τις πρώτες ημέρες της γέννησης μου.Το σχολείο που αποφοίτησα είναι το 1ο Λύκειο Βούλας το 1985. Είχα την ευτυχία να ήμουνα συμμαθήτρια με τον Δήμαρχο μας Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, οπου από μαθητές είμαστε σε κοινούς αγώνες! Η ένταξή μου στο ψηφοδέλτιο της μαθητικής παράταξης όπου και πάλι προΐστατο ο σημερινός μας Δήμαρχος ήταν δεδομένη για δύο απλούς λόφους. Ο πρώτος είναι ότι από μικρό παιδί στην οικογένεια μου, οι γονείς μου ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή ως ενεργοί πολίτες για την πόλη μας (τότε κοινότητα), το σχολείο ως πρόεδρος του 1ου Λυκείου Βούλας.

Αυτή η οικογενειακή “παράδοση”, μου δίδαξε να συμμετέχω στα κοινά, για το σωστό και καλό της μαθητικής μας τότε κοινότητας, και της κοινωνίας ως πολίτης.  Ο δεύτερος λόγος ήταν, η απόφαση μου στο να εκθέσω τον εαυτό μου στις δημοτικές εκλογές του 2019 και στο σήμερα 2023, δεν είναι άλλος από το ότι ο αρχηγός της παράταξης μας είναι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έχει προσωπικότητα του, το ήθος του και οι αξίες του, που με εκφράζουν απόλυτα!, Από τότε ως και τώρα αγωνίζομαι για το καλό της πόλης μας, της κοινωνίας όπου ζούμε και δραστηροποιούμαστε, με τις αξίες και τις παραδόσεις μας, ως οδηγό των αποφάσεων μου και πράξεων μου!           

Labropoulou_1

Έχετε δηλώσει ότι η Βούλα είναι η γειτονιά και το σπίτι σας. Ζείτε στην περιοχή από το 1977. Πόσο έχει αλλάξει η «γειτονιά» σας; 

Στην Βούλα μας μένω από το 1967, αφού οι γονείς μου είχαν αποφασίσει ότι η περιοχή αυτή ήταν η καλύτερη τοποθεσία για να μεγαλώσουν και τα 2 παιδιά τους! Η Βούλα μας, ήταν ένας οικισμός με πολύ τοπικό χαρακτήρα, με ανθρώπους φιλικούς, αγωνιστές για να φτιάξουν τον κοινότητα της Βούλας καλυτερη. Θυμάμαι ότι μπροστά στο πατρικό μου σπίτι, στην περιοχή πολιτείας όπως λεγόταν, είχαμε χώμα και πέτρες στο δρόμο, και κάνοντας ποδήλατο χτυπούσαμε τα πόδια μας, και το βράδυ πηγαίναμε στα θερινά σινεμά της περιοχής μας και τρώγαμε σουβλάκια με φίλους και άλλα παιδιά που δεν τα ξέραμε που γεννήθηκαν εδώ όπως και ο Δήμαρχος μας! Θυμάμαι τις πάστες Σερανο που τρώγαμε παρέα όλοι μας από το μοναδικό τότε ζαχαροπλαστείο της  Κοινότητας Βούλας. Ζήσαμε ένα σύγχρονο παραμύθι ως παιδιά, ως έφηβοι! 

Η σημερινή όψη της Βούλας έχει τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης αστικής περιοχής χωρίς να έχει χάσει τα χαρακτηριστικά που προαναφέρα. Τα ποιοτικά πλεονεκτήματα της  περιοχής μας είναι αυτά που προσθέτουν πρόσθετη αξία στο τρόπο που ζούμε όλοι οι κατοικοι της Βούλας ! Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει και θα συνεχιστούν με ζήλο να γίνονται απο την παράταξη του Δημάρχου μας, με την βοήθεια όλων μας και εμού προσωπικα ως σύμβουλος για δεύτερη φορά αλλα και ως πολίτης, θα κάνουν την περιοχή μας ζηλευτή και πρωτοπόρα σε όλη την επικράτεια.   

labropoulou_2      

Ποιος θα είναι ο βασικός στόχος ως τοπικός σύμβουλος και πως σκοπεύετε να τον επιτύχετε εφόσον οι δημότες σας εκλέξουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά;

Η συμβολή των τοπικών συμβουλίων του Δήμου μας, Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, είναι απαραίτητη και άρρηκτα συνδεδεμένη για την σωστή λειτουργία των κοινοτήτων που απαρτίζουν των Δήμο μας. Οι αρμοδιότητες του τοπικού συμβουλίου είναι συγκεκριμένες  από τον νομοθέτη ως συμβουλευτικό όργανο για το δημοτικό συμβούλιο. Η βασική αρμοδιότητα μας ως συμβούλιο της Βούλας, είναι η αμεσότητα και πλήρη γνώση των προβλημάτων της κοινότητας μας, καθώς και η ενημέρωση, η συνεργασία και παρέμβαση προς τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να λύνονται τα προβλήματα των πολιτών της κοινότητας μας, κατα το καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο και των δυνατοτήτων που έχει ο Δήμος μας κάθε φορά ! Βάση όλων το προ αναφερόμενων θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αποτελεσματική λειτουργία του τοπικού Βούλας μας, και ο σκοπός μου είναι να ΒΛΕΠΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ !     

Ποιο είναι το μήνυμά σας στους συνδημότες σας;

ΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10/23 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΑΝΑ!!!
Η ΨΉΦΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΤΙΜΟΎΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ !!!