Η Κριζανοβσκα Γιουλια, Τζούλια για τους κοντινούς της ανθρώπους, είναι μία από τις νέες υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η Τζούλια, γεννήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας και το 1995 μετακόμισε με τον άντρα της στην Ελλάδα, για να εργαστεί στον κλάδο των αερομεταφορών και τουρισμού. Ως υπερήφανη Ελληνίδα πολίτης από το 2015, ζει στη Βούλα εδώ και 26 χρόνια, μαζί με την οικογένειά της, όπου γέννησε και μεγάλωσε τα δυο της παιδιά.

Παρά το γεγονός ότι έχει ζήσει στην Ελλάδα περισσότερο καιρό απ’ ό,τι στην Ουκρανία, δεν απομακρύνεται από τις ουκρανικές ρίζες της, ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς για την πατρίδα της. Από την αρχή του πολέμου 2022 στην Ουκρανία μετέτρεψε το γραφείο της οικογένειας στη Βάρη, σε Κέντρο Ανθρωπιστικής Βοήθειας, γνωστό πλέον ως Vari Ukrainian Aid Center και παράλληλα με την ιδιότητά της ως μέλος του συλλόγου Ουκρανές Γυναίκες στην Ελλάδα, στηρίζει τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Το Κέντρο έχει δεχθεί περισσότερους από 3.000 ανθρώπους από την αρχή του πολέμου, τους οποίους βοήθησε σε είδη πρώτης ανάγκης και ψυχολογική υποστήριξη ενώ έχει στείλει περίπου 40 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης στην Ουκρανία. Επιπλέον, φιλοξένησε και οργάνωσε με επιτυχία μια σειρά από φιλανθρωπικά bazaar, φεστιβάλ και συναυλίες, θέλοντας να ενισχύσει τους ελληνο-ουκρανικούς δεσμούς.

Με σύνθημα Θέλω – Νοιάζομαι – Μπορώ, η Τζούλια ενδιαφέρεται με πάθος για τη διατήρηση της ποιότητας ζωής και τη διατήρηση του πράσινου στη πόλη μας και την προαγωγή της παιδείας και του πολιτισμού.

Πάνω απ’ όλα, θέλει να γίνει η φωνή των πολιτών της Βάρης της Βούλας και της Βουλιαγμένης προκειμένου να να ακουστούν τα αιτήματά τους και να πετύχει ό,τι είναι δυνατόν, για ένα καλύτερο και πιο συμπεριληπτικό μέλλον για όλους στη πόλη μας.