Η προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Καρρά υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο πλαίσιο της διεκδίκησης του για τη θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αντιπροσώπευε πολύ περισσότερα από απλά λόγια.
 
Ήταν μια απόδειξη της αφοσίωσης του στον τοπικό κοινωνικό ιστό, μια ευκαιρία να εκφράσει τις ιδέες του για έναν καλύτερο και πιο βιώσιμο δήμο, αλλά, πάνω από όλα, μια ευκαιρία να συνδεθεί με τους πολίτες.
 
Στο Family όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία γέμισε με πολίτες από όλες τις γωνιές του δήμου. Είδαμε γείτονες μας, φίλους, συγγενείς και νέους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν να ακούσουν τις ιδέες για το μέλλον του δήμου μας. Και το γεγονός ότι η πλατεία γέμισε γέμισε με ανθρώπους αποτέλεσε καθαρή ένδειξη ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον για ανανέωση και βελτίωση.
 
dimitris_karras_1
 
Στην ομιλία, παραβρέθηκαν οι: Οικονόμου Βασίλης, Βουλευτής Ν.Δ. Ανατολικής Αττικής, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Τάκης Σκανδαλάκης πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Κατερίνα Κατσιμπάρδη πολιτευτής ΝΔ, Αγγέλικας Τάσος, Πολιτευτής ΝΔ, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης Διοικητής Ασκληπιού, Αντώνης Κουλουβράκης Αναπληρωτής Διοικητής Ασκληπιού Βούλας, Χρήστος Ριφιώτης Πρόεδρος ΚΥ Βαρης, Ευριδίκη Σουλιώτη Διοικητής Ασφαλείας 3Β, Ντίνα Γιάτση Πρόεδρος φίλων του ΠΙΚΠΑ Βούλας, Ναταλί Κακκαβά δημοσιογράφος, Λουκάς Τουρπέτας Στρατηγός Ελλάς Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και εκπροσώπους του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, Αθηνά Κωνσταντέλλου, Βασίλη Μπούτση και Δημήτρη Ζουγανέλη.
 
dimitris_karras_3

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του. Ακούστηκαν απόψεις, ανησυχίες και προτάσεις για τον δήμο μας. Οι ιδέες του Δημήτρη Καρρά και οι προτάσεις του θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πιο δυναμικού δήμου.Την εκδήλωση παρουσίασε η Νάταλι Κακκαβά γνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

k1

k2

k3

k4

k5

k6

k7