Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σε τεχνικά και μελετητικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο ενώ παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή σε ένα από τα πλέον επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν την πόλη, τη σύνταξη του κτηματολογίου. Βραβευμένος αθλητής και λάτρης της φύσης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Συλιγνάκης Εμμανουήλ ζητά την στήριξη των δημοτών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τα τελευταία χρόνια η ενασχόληση νέων ανθρώπων με τα κοινά, σηματοδοτεί μια εποχή ανανέωσης και φρέσκων ιδεών, που έρχονται να ενισχύσουν την εμπειρία και τη γνώση των μεγαλύτερων, ανεβάζοντας το επίπεδο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

s

Θέτω λοιπόν για πρώτη φορά την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ΖΕΙΣ, στο πλευρό του Δημάρχου μας Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Ως νέος αλλά με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σε τεχνικά και μελετητικά θέματα που τόσο απασχολούν τον Δήμο μας και με ενεργή συμμετοχή στη σύνταξη του κτηματολογίου της περιοχής μας, έχω την όρεξη, την ενέργεια, αλλά και τη διάθεση να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής στην πόλη μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. 

silignakis_1

Ο Εμμανουήλ Συλιγνάκης μαζί με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Επιπλέον ως βραβευμένος αθλητής και πολλά χρόνια ενεργός στον χώρο του αθλητισμού, επιθυμία μου είναι να δώσω μεγάλη έμφαση και στον τομέα αυτόν, στον οποίο ο Δήμος μας έχει πλεονέκτημα λόγω θέσης, χωροταξίας και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και ιδιομορφιών.

Ταυτόχρονα, επειδή είμαι λάτρης της φύσης και μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου τον περνάω στην θάλασσα και στο βουνό ως ερασιτέχνης κολυμβητής και αναρριχητής, με απασχολεί πολύ η προστασία του ιδιαίτερου περιβαλλοντικού πλούτου της περιοχής μας, που είναι και πρέπει να παραμείνει προτεραιότητα για την δημοτική αρχή. 

Ζητώ την στήριξη σας και δεσμεύομαι να εργαστώ με όρεξη και να δώσω την ενέργεια μου στην κοινή μας προσπάθεια να πάμε την όμορφη γειτονιά μας ακόμη πιο ψηλά! 

Με εκτίμηση,

Συλιγνάκης Εμμανουήλ

Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό Πόλη για να ΖΕΙΣ του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

silignakis_2

Βιογραφικό (πατήστε ΕΔΩ)

Με καταγωγή από το Λασίθι Κρήτης, γεννήθηκε στην Αθήνα το Γενάρη του 1972. Τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων τα πέρασε στη Βάρκιζα όπου κατοικεί πλέον μόνιμα. Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα το 1989 και στη συνέχεια διετέλεσε Ταμίας του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων. 

Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και κατέχει μελετητικό πτυχίο Γ’ τάξης. Είναι συνεργάτης της εταιρείας Άνυσμα Α.Ε. η οποία εξειδικεύεται στη σύνταξη μελετών Εθνικού Κτηματολογίου, ως υπεύθυνος μελετών Κτηματολογίου σε Δήμους και Κοινότητες της ελληνικής επικράτειας. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα αποτέλεσε μέλος της κοινοπραξίας που ανέλαβε και ολοκλήρωσε την κτηματογράφηση στους Δήμους Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Κρωπίας και Μαρκοπούλου Μεσογαίας. 

Παράλληλα από το 1996 διατηρεί ατομική επιχείρηση ως ελεύθερος επαγγελματίας Τοπογράφος Μηχανικός με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα του Κτηματολογίου, των τοπογραφικών μελετών και την επίβλεψη έργων. Έχει ενεργή συμμετοχή σε Πανελλήνια συνέδρια Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και ArcGis. 

Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο σάλας (1996-2014) όπου είχε μεγάλες διακρίσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο, ενώ ήταν και μέλος της Εθνικής ομάδας την περίοδο 2001-2006. Το 2008 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ως Αρχηγός της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων, το 2001 το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας με την ομάδα του Δούκα και το 2014 το Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Συμμετείχε σε πολλούς διεθνείς αγώνες, καθώς και σε διοργανώσεις κυπέλλου Πρωταθλητριών και Κυπελλούχων Ευρώπης. Το 2019 βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ποδοσφαίρου Σάλας για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο σάλας 5×5.

silignakis_3

Σήμερα συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το beach volley, ενώ έχει παρακολουθήσει και δυο σχολές αναρρίχησης του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου.

vraveio

Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γιατί θέλει και μπορεί να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση, κυρίως μέσω της εμπειρίας του στον τεχνικό-μελετητικό, αλλά και αθλητικό-περιβαλλοντικό τομέα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πόλη για να Ζεις», στο πλευρό του δημάρχου μας Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.