Μια φιλική συνάντηση και ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργάνωσαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Γιώργος Κοκολέτσος, Σπύρος Βαλάτας και Δήμος Βαμβασάκης την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Οι τρεις οικοδεσπότες στις ομιλίες τους συστήθηκαν στους 200 καλεσμένους, αναφέροντας τους συνοπτικά την διαδρομή τους στα κοινά του Δήμου. Αφηγήθηκαν ιστορίες ετών και το πως γνωρίστηκαν με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και φυσικά ζήτησαν την στήριξη τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το παρών στην όμορφη και ποιοτική από κάθε άποψη εκδήλωση, έδωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο οποίος αναφέρθηκε ξεχωριστά για κάθε έναν από τους τρεις διοργανωτές.

_1

Κατάμεστος ο χώρος του εστιατορίου του ΝΟΒ

«Όταν ο Σπύρος Βαλάτας ήταν γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και ανήκε στην αντιπολίτευση, κάτσαμε και αναπτύξαμε κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων μια εξαιρετικά ειλικρινή γνωριμία που στη συνέχεια έγινε φιλία. Ο Σπύρος είδε τι δουλειά που γινόταν στο Δήμο, άρχισε να μπαίνει στα θέματα σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής και είχε την πολιτική γενναιότητα και εγώ του το αναγνωρίζω αυτό, να βγει και να πει στην παράταξη του, ότι κακώς αντιπαλεύουμε τον συγκεκριμένο Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή, είναι καλός Δήμαρχος και πηγαίνει την πόλη μπροστά.

_2

Ο Σπύρος Βαλάτας, υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Βούλας

Όταν δεν εισακούστηκε από τον αρχηγό της παράταξης που ανήκε, τότε είχε την γενναιότητα να αποχωρήσει και να ενταχθεί στην δική μας οικογένεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Ο Σπύρος αγαπά την πόλη και όχι την καρέκλα. Η επιλογή που έκανε να θέσει υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο Βούλας πιστεύω ότι θα είναι μια αξιόλογη παρουσία και αξίζει τον κόπο, οι δημότες της Βούλας να τον «σταυρώσετε», είπε ο Δήμαρχος για τον Σπύρο Βαλάτα, υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Βούλας.

_3

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον παιδικό του φίλο, και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Δήμο Βαμβασάκη.«Με τον Δήμο Βαμβασάκη έχουμε μεγαλώσει μαζί στην πλατεία της Βούλας και της Βουλιαγμένης. Όταν το 2009 αποφάσισα να ηγηθώ μιας νέας δημοτικής κίνησης, ο Δήμος Βαμβασάκης ήταν ο πρώτος που με ακολούθησε σε αυτό το μεγάλο βήμα. Είναι ο αδερφός μου, και δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με στήριξε από την πρώτη στιγμή. Ο Δήμος είναι ένα μεγάλο παιδί, παραπονιάρικο, αλλά με ψυχή μικρού παιδιού, αθώα και κατάλευκη».

_4

Ο Δήμος Βαμβασάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για τον φίλο του Γιώργο Κοκολέτσο τόνισε τα εξής: «Ο Γιώργος Κοκολέτσος είναι μια κατηγορία μόνος του. Τον Γιώργο τον ξέρω από τότε που πηγαίναμε σχολείο. Ο Γιώργος μεγάλωσε μέσα στο σπίτι μου και εγώ στο δικό του. Οι ανθρώπινες σχέσεις πάντα υπάρχουν, υφίστανται, δοκιμάζονται, κρίνονται και βέβαια αυτός που βγαίνει νικητής πάντα σε αυτή την ιστορία είναι αυτός που καταφέρνει στις μεγάλες κρίσεις των σχέσεων φιλίας, είτε είναι παιδική είναι είναι προσωπική, είτε είναι οικογενειακή, αυτός ο οποίος παρά τον θυμό, την απογοήτευση και όλα αυτά τα συναισθήματα που ανθρωπίνως νιώθουμε, έχει την βούληση να στηρίξει και να συνεχίσει να επενδύει σε αυτή την παιδική φιλία ανεξαρτήτως κατάστασης.

_5

Ο Γιώργος Κοκολέτσος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Και κάπως έτσι αντιμετώπισα την κρίση του 2022 που προέκυψε από την απόφαση του Γιώργου να αποχωρήσει από τον συνδυασμό. Μια διαφωνία που είχε πολιτικό, δημοτικό υπόβαθρο, εκ της οποίας ο χειρισμός κατέληξε σε ένα μη συναινετικό αλλά προσωρινό «διαζύγιο» αλλά συγχρόνως με μια βούληση και από τα δύο μέρη να περάσει ο χρόνος, να ξεχαστεί η αντιπαράθεση, η παρεξήγηση, ούτως ώστε, κινούμενοι και οι δύο με συναίσθημα μεγαθυμίας να μπορέσουμε να αφήσουμε στην άκρη τα παλιά και τα άσχημα και να ξανασμίξουμε για να στηρίξουμε κυρίως την οικογενειακή μας φιλία, και συγχρόνως να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό της πόλης».

_6

_7

_8