Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Βουλιαγμένης για τη νέα αθλητική χρονιά 2023-2024.

Η διοίκηση του συλλόγου και ειδικότερα ο αντιπρόεδρος του ΑΟΒ Κώστας Μπέττας, αφού αρχικά ανανέωσε την συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή Μανώλη Καπίρη και με τον προπονητή Σωτήρη Κατράνα, αποφάσισε την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, με νέο προπονητή φυσικής κατάστασης καθώς και με προπονητή τερματοφυλάκων.

Για την θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης ήρθε σε συνεργασία με τον Σωτήρη Παπαδημητρόπουλο, ο οποίος θα είναι και άμεσος συνεργάτης του προπονητή Σωτήρη Κατράνα. Ο Σωτήρης Παπαδημητρόπουλος είναι απόφοιτός ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τον προπονητή τερματοφυλάκων η διοίκηση είναι κοντά σε συμφωνία με έμπειρο προπονητή η οποία θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Στη συνέχεια η Διοίκηση έδωσε την εντολή να ξεκινήσουν οι αρχικά οι ανανεώσεις και κατά δεύτερον οι μεταγραφές με βάση το νέο σχεδιασμό.Υπενθυμίζουμε ότι η Βουλιαγμένη αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ανατολικής Αττικής παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα «χάνει» στο νήμα την άνοδο για την Α’ κατηγορία. 

Μέχρι στιγμής στον Α.Ο.Βουλιαγμένης ανανέωσαν για ένα ακόμα χρόνο οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Μπίνας, Γιώργος Λογοθέτης, Κοσμάς Κοσμόπουλος, Νίκος Βλαχόπουλος, Μανούσος Τσαρούμης, και Νίκος Ιωάννου ενώ επέστρεψαν από τις ομάδες που είχαν δοθεί δανεικοί οι David Duni και Σταύρος Βλαχόπουλος.

Παράλληλα, η ομάδα ανακοίνωσε και τις πρώτες μεταγραφές οι οποίοι είναι οι Νώντας Λάππας από τον Π.Α.Ο. Κορωπίου, Γιάννης Κολιαδήμας από την Π.Α.Ε. Ιωνικός Κ19 και Θοδωρής Σπυρόπουλος από τον Π.Α.Ο. Καλυβίων.

Σε ανακοίνωση του ο ΑΟΒ καλωσόρισε τους νέους και τους παλιούς αθλητές στην οικογένεια του συλλόγου και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.