Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας βόλεϊ Μη Ενεργών Αθλητριών Ε.Σ.Π.Α.Α.Α κατέκτησε η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης στο Final Four που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου 2023, στο Κλειστό γήπεδο της Βάρης.

Το νεοσύστατο τμήμα του Α.Ο.Β, μετά την κατάκτηση της ανόδου στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. τον περασμένο Φεβρουάριο, τερμάτισε στην 2η προνομιούχο θέση στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος Μη Ενεργών Αθλητριών Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., διεκδικώντας την κατάκτηση του.

Η Βουλιαγμένη στα ημιτελικά αντιμετώπισε την Ένωση Βύρωνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Στον μικρό τελικό η Βουλιαγμένη επικράτησε της Άμιλλας με 3-1. Η ομάδα της Άμιλλας έβγαλε αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό και η Βουλιαγμένη με καλή εικόνα έφτασε στη νίκη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, σημειώνοντας παράλληλα την μεγαλύτερη επιτυχία από την ημέρα ίδρυσης του τμήματος. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΑΕΚ για 3η διαδοχική χρονιά επικρατώντας στο τελικό με 3-1 σετ της Ένωσης Βύρωνα.

Η κ. Αντωνίου Ασπασία, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βάρης, πραγματοποίησε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην ομάδα της Βουλιαγμένης ενώ ο κ. Βάσης Νίκος Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησε την απονομή των ασημένιων μεταλλίων στην ομάδα της Ένωσης Βύρωνας. Ο κ. Ανδριόπουλος Μιχάλης, Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, πραγματοποίησε την απονομή των χρυσών μεταλλίων στην ομάδα της ΑΕΚ. Την απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια ομάδα ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Σύλλας Χρήστος. Συνδιοργανωτές του Final-4 ήταν ο Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.