O Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Σμέρος με ανάρτηση του στο facebook αναφέρθηκε στην επίσκεψη μελών του ΠΑΣΟΚ στο δημαρχείο της Βούλας προκειμένου να ενημερωθούν από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την πυρκαγιά. 
 
Ως κλιμάκιο μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επισκεφτήκαμε, τον Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Γρήγορη Κωνσταντέλλο και ενημερωθήκαμε για την περιοχή που επλήγη από την πυρκαγιά των τελευταίων ημερών στην Ανατολική Αττική. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ψαλλίδας.
 
Με το Λάζαρο Καραούλη και την Έρση Κόκκοτα, πραγματοποιήσαμε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές, συνοδευόμενοι από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος.
Για άλλη μια φορά, το επιτελικό κράτος πήγε περίπατο και άφησε πάλι τους Δήμους έρμαια των φαινομένων, να προσπαθούν με ιδία μέσα να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.
 
pasok1
 
Η πολυδιαφημισμένη θεσμική παρέμβαση της κυβέρνησης αποδείχθηκε για άλλη μια φορά παρελκυστικό πυροτέχνημα. Επιτέλους, να παραδεχθεί η κυβέρνηση τις αδυναμίες και τα λάθη της πριν να είναι πολύ αργά. Να μπει ένα τέλος στην καταστροφική και αναποτελεσματική διαχείριση κρίσεων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
 
Οι πολίτες της περιοχής και της χώρας μας, δεν μπορούν να ζουν με το φόβο της αδυναμίας διαχείρισης καταστάσεων. Το επιτελικό χάος του κ. Μητσοτάκη θέτει σε κίνδυνο τους συμπολίτες μας συνεχώς.
 
pasok2