Σε αυξήσεις «φωτιά» προχώρησε η Ακτή Βουλιαγμένης σύμφωνα με τη νέα τιμολογιακή πολιτική που ανακοίνωσε την Τρίτη 31 Μαϊου.

Οι νέες τιμές που αφορούν το διάστημα 1η Ιουνίου 2022 έως 31 Οκτωβρίου 2022 διαμορφώνονται ως εξής:

Οι δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την επίδειξη της κάρτας του δημότη θα πληρώνουν 5 ευρώ τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα από 3 ευρώ που ήταν πέρσι. 

Το κανονικό εισιτήριο ανέρχεται στα 10 ευρώ τις καθημερινές και εκτοξεύεται στα 15 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Το μειωμένο εισιτήριο που αφορά, Μαθητές ηλικίας 6 έως και 15 ετών και συνοδοί σχολικών εκδρομών, Πολύτεκνοι (με την επίδειξη σχετικής θεωρημένης ταυτότητας του Συλλόγου Πολυτέκνων), Άτομα ηλικίας άνω των 75 ετών (με την επίδειξη ΑΔΤ ή διαβατηρίου ή άλλου στοιχείου ταυτοπροσωπίας), Φοιτητές (με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας), Στρατιώτες (υπηρετούντες τη στρατιωτική θητεία), Άνεργοι (με την επίδειξη της σχετικής θεωρημένης κάρτας ανεργίας), Ομαδικό (για γκρουπ άνω των 14 ατόμων), ανέρχεται στα 5 ευρώ τις καθημερινές και ανεβαίνει στα 8 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. 

Τα Άτομα με Αναπηρία εισέρχονται δωρεάν ενώ οι συνοδοί τους θα πληρώνουν 5 ευρώ. 

Σε κάθε περίπτωση, οι πιέσεις της Δημοτικής Αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προς την ΕΤΑΔ για να επανέλθει το εισιτήριο εισόδου για τους δημότες στα 3 ευρώ είναι ασφυκτικές.