Την ικανοποίηση της για τα έργα που υλοποιούνται στη Βουλιαγμένη αλλά και την αναβάθμιση της μαρίνας Βουλιαγμένης που θα αποτελέσει «στολίδι» για την περιοχή, εξέφρασε η πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας Βουλιαγμένης, Λιάνα Σκουλάξενου. 

«Είμαστε υπερήφανοι για το έργο της μαρίνας Βουλιαγμένης, της μαρίνας πρότυπο. Το στολίδι μας που επιτέλους αναβαθμίζεται ανεβάζοντας την Βουλιαγμένη μας στην κορυφή της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Είμαστε υπέρ της εξέλιξης και του εκσυγχρονισμού όπως έχει γίνει σε όλα τα έργα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (δείτε την πρόσφατα ανάπλαση της καταπληκτικής πλατείας Νυμφών που πήρε άριστες κριτικές ακόμη κ από εκείνους που την αμφισβητούσαν) φροντίζοντας με σεβασμό πάνω από όλα τον φυσικό πλούτο της Βουλιαγμένης μας που δεν είναι άλλος από το πράσινο του βουνού κ το γαλάζιο της θάλασσας.

Συνεχίζουμε δυναμικά και για να ακούγονται μόνο οι αλήθειες, το τοπικό γραφείο της Βουλιαγμένης λειτουργεί και μπορείτε καθημερινά να έρχεστε να σας δίνουμε τις σωστές πληροφορίες και ενημερώσεις σε ότι αφορά το έργο της μαρίνας ή ότι άλλο κατασκευάζεται στην πόλη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βουλιαγμένης. 

Η Λιάνα Σκουλάξενου γεννήθηκε στη Βουλιαγμένη και η οικογένειά της είναι από τις παλαιότερες στην περιοχή. Αποφοίτησε από το εμπορικό κολέγιο Saint George και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού. Από το 2010 μετέχει ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση και όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, οι στόχοι της είναι να διατηρήσει ανέπαφο τον χαρακτήρα της Βουλιαγμένης, να προστατεύσει τον ήπιο οικιστικό χαρακτήρα της πόλης και να συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία της, στην ήπια ανάπτυξη της περιοχής, έχοντας σαν όραμα την διατήρηση και την προστασία του πρασίνου