«Τζόγος» γύρω από το όνομα του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου παίζεται τις τελευταίες ημέρες με πλήθος παραπολιτικών άρθρων σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ  που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υποστηρίζοντας ότι ο Δήμαρχος των 3Β, θα θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής το 2023 είτε με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ είτε με αυτή της ΝΔ.

Πηγές από το στενό περιβάλλον του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, τονίζουν ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν στόχο να πλήξουν το πρόσωπο του Δημάρχου εξαιτίας της μεγάλης διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον ΕΔΣΝΑ με αφορμή τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής. 

Μιλώντας ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο notiareport.gr διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που θέλουν να εγκαταλείπει τον δημαρχιακό θώκο για χάρη της Περιφέρειας Αττικής. «Δηλώνω κατηγορηματικά για πολλοστή φορά πως τον Οκτώβριο του 2023 θα διεκδικήσω εκ νέου τη θέση Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου το 2014. Μερίδα ηλεκτρονικών ΜΜΕ προσπαθούν αυθαίρετα να ισχυριστούν πως επιθυμώ να διεκδικήσω το 2023 τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής, γεγονός που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση», αναφέρει ο Δήμαρχος.

konstantellos1

«Θεωρώ χρέος μου να υπερασπίζομαι, τα συμφέροντα των δημοτών μας»

Μάλιστα, τα παραπολιτικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναζητεί την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την διεκδίκηση την Περιφέρειας Αττικής στις εκλογές του 2023, με τον Δήμαρχο να δηλώνει στο notiareport.gr ότι δεν έχει κρύψει ποτέ την κομματική του ταυτότητα (Νέα Δημοκρατία) ενώ υπογραμμίζει ότι οι προσωπικές του σχέσεις με τους περισσότερους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης αλλά ακόμα και με το Μαξίμου παραμένουν άριστες.

Τέλος, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος διέψευσε και τα σενάρια που τον ήθελαν να είχε συνάντηση προ ημερών με τον Χρήστο Σπίρτζη και άλλα στελέχη του κόμματος.