Ο δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρης Αθανασίου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 την αποχώρησή του από την παράταξη Κύμα Ενωμένων Πολιτών του Δημήτρη Δαβάκη.

Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, στην επιστολή του, μίλησε με σκληρά λόγια για την πρώην παράταξή του αλλά και τον Δημήτρη Δαβάκη.

«Από τους πρώτους έξι κιόλας μήνες λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου άρχισα να διαπιστώνω πως η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη δεν ήταν και δεν είναι συνεπής με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τα δημοτικά ζητήματα και πλέον δεν εκφράζει τις προσωπικές μου θέσεις αυτές που με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχω στα κοινά», τονίζει αρχικά ο Δημήτρης Αθανασίου.

Τα πυρά του εξαπέλυσε προς τον επικεφαλής της παράταξης αναφέροντας πως ο Δημήτρης Δαβάκης τοποθετείται στα θέματα που συζητούνται στα δημοτικά συμβούλια χωρίς να έχει επαρκή ενημέρωση και γνώση και χωρίς κατάλληλη προετοιμασία και τελείως επιδερμικά.

Συνεχίζοντας, στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του, ο Δημήτρης Αθανασίου πήρε θέση και για την δημοτική σύμβουλο Ζανέτ Δόγκα, την οποία χαρακτηρίζει εμπαθής με τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντελλο και η αρθογραφία της στην τοπική εφημερίδα «Εβδόμη» διακατέχεται από μίσος.

Κλείνοντας την επιστολή του ο Δημήτρης Αθανασίου πήρε θέση και για την πρόσφατη δισέλιδη καταχώρηση της παράταξης, στην εφημερίδα «Εβδόμη» για τον… εμετικό τίτλο «Covid-19 στα δέντρα του Δήμου ΒΒΒ».

Αξίζει να σημειωθεί, πως και ο τοπικός συμβουλος Βούλας και μέλος της παράταξης Κύμα Ενωμένων Πολιτών, Στέλιος Κλήμης πήρε θέση ενάντια στον τίτλο. Μένει να δούμε αν θα σταθεί και απέναντι από τον Δημήτρη Δαβάκη…επισήμως.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Αθανασίου

epistoli1.png
epistoli2.png