Με μία έκθεση από προσωπικά αντικείμενα, μπλούζες φανέλες προγράμματα και μπάλες από την διαδρομή μέσα στο χρόνο της πιο σπουδαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε επίπεδο ομάδων, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μας ταξιδεύει νοερά σε ένα μαγικό κόσμο: αυτό του Champions League.

Ταξιδεύοντας για να καλύψει παιχνίδια του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης και Champions League από το 1985 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εκτός του ότι συνέδεσε τη φωνή του με την διοργάνωση έχει συγκεντρώσει και ένα ολόκληρο μουσείο από αναμνηστικά. Και αυτές τις μέρες έκανε τα εγκαίνια στο παλιό δημαρχείο της Γλυφάδας, σε μια πολύ όμορφη έκθεση που στήριξε απόλυτα ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο όποιος μάλιστα την εγκαινίασε. Είναι ανοιχτή μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου με δωρεάν πρόσβαση για το κοινό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

sotirakopoulos1.jpg

Μέσα σε αυτή κάποιος μπορεί να βρει εκθέματα προσωπικά του δημοσιογράφου – συγγραφέα το οποίο όπως είπε και ο ίδιος κατά τη βραδιά των εγκαινίων έχουν εκτός από μεγάλη οικονομική αξία κυρίως τεράστια συναισθηματική! Αξίζει να κάνετε μια βόλτα και να πάρετε τα παιδιά σας για για να θαυμάσετε όλοι μαζί από κοντά αυτό που δημιούργησε ενας δημοσιογράφος που έχει παρακολουθήσει καλύψει και μεταδώσει πάνω από 1000 αγώνες σε αυτό το επίπεδο.

210511.jpg

210502.jpg