Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
22:17
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Λαϊκές Αγορές

    Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012

Λαική Αγορά Βούλας

Η λαϊκή θα αλλάζει χώρο κάθε τρεις μήνες μέσα στην διάρκεια του έτους ως εξής:
α. Την πρώτη Πέμπτη του μηνός Μαρτίου εκάστου έτους, μέχρι την τελευταία Πέμπτη του μηνός Μαΐου εκάστου έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην οδό Παπάγου (από την οδό Τσαλδάρη έως την διασταύρωση με την οδό Πόρου).
β. Την πρώτη Πέμπτη του μηνός Ιουνίου εκάστου έτους, μέχρι την τελευταία Πέμπτη του μηνός Αυγούστου εκάστου έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην οδό Ηρακλειδών (από την οδό Μεγάλου Βασιλείου έως την διασταύρωση με την οδό Βασιλέως Γεωργίου).
γ. Την πρώτη Πέμπτη του μηνός Σεπτεμβρίου εκάστου έτους, μέχρι την τελευταία Πέμπτη του μηνός Νοεμβρίου εκάστου έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην οδό Βουτηρά (από την οδό Δερβενακίων έως την διασταύρωση με την οδό Προόδου).
δ. Την πρώτη Πέμπτη του μηνός Δεκεμβρίου εκάστου έτους, μέχρι την τελευταία Πέμπτη του μηνός Φεβρουαρίου εκάστου έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην οδό Καραϊσκάκη (από την οδό Παπάγου έως την διασταύρωση με την οδό Ρήγα Φεραίου).
Επίσης κάθε Σάββατο θα λειτουργεί Βιολογική Αγορά στην οδό Νηρέως (από την οδό Διός έως την οδό Ήρας).


Λαική Αγορά Βουλιαγμένης

Κάθε Σάββατο και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στο χώρο που ήδη χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, δηλαδή επί της οδού Θησέως (από την οδό Άρεως έως την οδό Αιόλου).

Λαική Αγορά Βάρης

Κάθε Σάββατο, αρχικά για έξι μήνες, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στο χώρο πάρκινγκ μεταξύ του Σχολικού Συγκροτήματος και του Αθλητικού Κέντρου Βάρης
β. Κάθε Σάββατο, για τους επόμενους έξι μήνες, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στο χώρο μεταξύ των οδών Κ. Μουτούση και Αναπαύσεως (απέναντι από το Λύκειο Βάρης).
Επίσης μια μικρή τοπική λαϊκή αγορά θα λειτουργεί καθ' όλη την διάρκεια του έτους κάθε Τετάρτη, στο Δίλοφο Βάρης στην οδό Φολεγάνδρου (από την οδό Αντιπάρου έως την οδό Σκύρου).