Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
17:49
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Η φιλοξενία στα 3Β έχει όνομα...«ΤheGreekKey»

    Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017
Δύο κυρίες της πόλης μας αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στην φιλοξενία επισκεπτών στην πατρίδα μας. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούνται με τα κοινά και με εθελοντικές δράσεις δίνοντας πάντα το παρόν στην τοπική κοινωνία.


Τώρα ξεκινάνε μια προσπάθεια, με την εταιρεία «TheGreekKey» να προσφέρουν υπηρεσίες με άρωμα, γεύση και πάνω απ’ όλα Ελληνική φιλοξενία. Φιλοξενία στα πλαίσια της παρέας και της οικογένειας, ένα περιβάλλον που ο καθένας θα νοιώθει “σαν στο σπίτι του”.

Έχοντας λοιπόν στις αποσκευές τους κέφι ,ενθουσιασμό και φαντασία, προτείνουν δραστηριότητες, πρώτα κυρίως στην γειτονιά μας, την Αθηναϊκή ακτογραμμή ή αλλιώς «Athens Riviera», πάντα με την συνοδεία τους, σε γωνιές και εικόνες που μόνο εκείνες γνωρίζουν τόσο καλά. Όλα τα προγράμματα είναι προετοιμασμένα για μια διαφορετική εμπειρία.

Athens_Riviera_Sunset.jpg

Έχουν καλεσμένο στο σπίτι της σύγχρονης γιαγιά μας, πάνε στην μοναδική πλατεία Βούλας, χαζεύουν τα ψάρια στην γραφική Βάρκιζα, ψωνίζουν στην τοπική Λαϊκή, περπατάνε στον Άλιμο και τον
Φλοίσβο και βέβαια κατεβαίνουν κέντρο για την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.

Πρωτότυπα μαγειρεύουν όλοι μαζί λιχουδιές, ρίχνουν γυροβολιές με τον “Ζορμπά” και προσφέρουν το ιδιαίτερο χτένισμα της Καρυάτιδας στις κομψές κυρίες όλων των εθνικοτήτων.
Η νέα αυτή εταιρία, της γειτονιάς μας, η «TheGreekKey» είναι επίσης έτοιμη να γεμίσει με άρωμα και χρώμα Ελληνικό, κάθε μικρή η μεγάλη , σημαντική σας εκδήλωση.

Η εταιρεία έχει στην φαρέτρα της πολύτιμους συνεργάτες, χορηγούς και προμηθευτές Ελληνικών προϊόντων, καθώς επίσης καλούς φίλους και συγγενείς εντός και εκτός συνόρων.

Athens_Riviera_by_Day.jpg

Η παρουσία της εταιρίας στο site www.thegreekkey.eu και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι έντονη και δημιουργική και μάθε μέρα ετοιμάζει και κάτι καινούργιο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Notiareport για την ευκαιρία της παρουσίασης της « TheGreekKey» .

Δανάη Μπογιατζή και Νατάσα Σοφιανού.

TheGreekKey www.thegreekkey.eu
Fb Page @thegreekkey
mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Greekkey σημαίνει στα Ελληνικά το ελληνικό κλειδί αλλά και ο Μαίανδρος. Ένα από τα πρώτα γεωμετρικά σχήματα στα αγγεία του Ελλαδικού χώρου.