Κυριακή 07 Μαρτίου 2021
10:39
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δήμος 3Β: Υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον αποχιονισμό των δρόμων

    Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021
Από το βράδυ της Δευτέρας συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που πραγματοποιούν ρίψεις αλατιού για να μην κλείσουν οι δρόμοι.
Webp.net gifmaker


Ειδικότερα, όλος η μηχανισμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκεται επί ποδός συμπληρώνοντας ένα 24ωρο στους δρόμους της πόλης.

Ένας αλατοδιανομέας, ένα εκχιονιστικά μηχάνημα, τέσσερα JCB, ανοιχτά φορτηγά για τη μεταφορά αλατιού και 12 οχήματα της Πολιτικής Προστασίας επιχειρούν στα ορεινά σημεία της πόλης και όχι μόνο με αποτέλεσμα όλοι οι δρόμοι του τοπικού οδικού δικτύου να παραμένουν ανοικτοί. Ρίψεις αλατιού έχουν πραγματοποιηθεί σε Πανόραμα Βούλας, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα και σε πολλές περιοχές της Βάρης ενώ τις επόμενες ώρες θα ενταθεί η προσπάθεια καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί.

Αξίζει να τονιστεί, πως ανοικτός κρατήθηκε ο δρόμος που οδηγεί στο κοιμητήριο της Βούλας προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα απορριμματοφόρα του Δήμου με σκοπό να συνεχιστεί -όσο γίνεται- η εύρυθμη λειτουργία της πόλης αλλά και επειδή είχε προγραμματιστεί η τέλεση κηδειών σήμερα στο κοιμητήριο.