Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
00:13
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Στέλνουμε «6» και καθαρίζουμε την Ανατολική παραλία Βάρκιζας

    Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021
Η δραστήρια ομάδα «Save your hood Βάρκιζας», μετά την πετυχημένη δράση καθαρισμού παραλίας στις 31 Ιανουαρίου, μας καλεί να συμμετέχουμε αυτή την Κυριακή σε νέο καθαρισμό της Ανατολικής Παραλίας Βάρκιζας.
Webp.net gifmaker β


Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί, στην ανατολική πλευρά της Βάρκιζας, μπροστά στον όμιλο ΝΑΟΒΒ, θα γίνει εκδήλωση με δράση καθαριότητας του ευρύτερου χώρου από μέλη της ομάδας «Save your hood Βάρκιζας». Όπως τονίζουν οι διοργανωτές θα μαζέψουμε υλικά όπως πλαστικά, μπουκάλια και κάθε είδους μικροπλαστικά και θα επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν ξεβραστεί στην ακτή αλλά και στο πίσω μέρος της παραλίας όπου βρίσκεται χώρος στάθμευσης και πρασίνου. Τις σακούλες με τις οποίες θα πραγματοποιήσουμε την αποκομιδή θα μας τις προμηθεύσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τον οποίο και ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή του σε κάθε δράση μας και την συνεχή υποστήριξή του.

save-varkiza.jpg
Στιγμιότυπο από την δράση καθαρισμού της παραλίας Βάρκιζας στις 31 Ιανουαρίου 2021

Για αυτό τον λόγο θα χαρούμε να έχουμε την συμπαράσταση όσων περισσότερων ανθρώπων γίνεται. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον σας καθώς όλοι μαζί μπορούμε να μετατρέψουμε το περιβάλλον μας σε ένα καθαρό τοπίο για όλους. Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την ενεργή του στήριξη στο εγχείρημά μας και για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας καθώς και για την παρουσία του στην προηγούμενη δράση μας. Όλοι μαζί μπορούμε!