Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021
12:20
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ψάχνουν υποψήφιο Δήμαρχο 3Β στο τοπικό ΚΙΝΑΛ

    Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
Τον υποψήφιο Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τις εκλογές του 2023 φαίνεται να αναζητούν τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης 3Β του Κινήματος Αλλαγής.


Όπως έγινε γνωστό από την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν τα μέλη της οργάνωσης την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ήταν η εύρεση γραφείου για να στεγαστεί η τοπική οργάνωση ΚΙΝΑΛ 3Β και φυσικά να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο μέσα από το κόμμα ώστε να διεκδικήσει τον Δήμο στις επόμενες εκλογές.

Μάλιστα, στην συζήτηση συμμετείχε και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος επί 16 χρόνια στον τόπο καταγωγής του, στον Βύρωνα και πρώην υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον τομέα της επικοινωνίας.

Όπως τόνισε στα υπόλοιπα μέλη του Κινήματος Αλλαγής 3Β, μέσω της νέας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «i love vouliagmeni» που δημιούργησε ο ίδιος, το Κίνημα Αλλαγής 3Β μπορεί να επικοινωνεί στους δημότες τις κινήσεις που θα πραγματοποιεί με στόχο οι κάτοικοι της πόλης να ενημερώνονται για τις δράσεις της τοπικής οργάνωσης.