Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
21:45
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στο Ασκληπιείο Βούλας

    Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020
Διενεργήθηκαν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην μάχη κατά της πανδημίας στη χώρα μας.
banner 45


Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στο Νοσοκομείο Σωτηρία, στο Αττικό Νοσοκομείο, στο Θριάσιο και στο Ασκληπιείο της Βούλας δόθηκε το σήμα εκκίνησης για την γιγαντιαία επιχείρηση του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού που όχι τυχαία, φέρει το όνομα «Ελευθερία».

Μάλιστα, ο Διευθυντής του Ασκληπιείου Νοσοκομείο, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης ανέβασε στο facebook την στιγμή που πραγματοποιεί το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

«Σήμερα ανέτειλε για όλους μια ημέρα χαράς, μια ημέρα αισιοδοξίας, μια ημέρα ελπίδας! Από σήμερα το στοίχημα της διαχείρισης της πανδημίας, μετατρέπεται σε συμβόλαιο «Ελευθερίας» όλης της ανθρωπότητας. Και, σήμερα, το Γ.Ν «Ασκληπιείο Βούλας» επελέγη τιμητικά να αποτελέσει το ένα από τα πέντε νοσοκομεία της χώρας που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους μιας υγειονομικής περιπέτειας που, εδώ και έναν χρόνο, άλλαξε τις ζωές όλων μας προς το χειρότερο.

aimiliosvougiouklakis.jpg
Ο Διευθυντής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις υποδείξεις των ειδικών, εμβολιάστηκα από τους πρώτους, κατά του κορονοϊού. Μαζί μου -σε μια, επίσης, συμβολική κίνηση- εμβολιάστηκαν και αρκετοί υγειονομικοί. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά του covid, όλους αυτούς τους μήνες. Στους επόμενους μήνες, πρέπει να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. Είναι πρόκληση εθνική, είναι ευθύνη ατομική. Προκειμένου να επανακτήσουμε την χαμένη μας «κανονικότητα», προκειμένου να ανακτήσουμε τις ζωές μας!

Και το νοσοκομείο μας τη μάχη αυτή θα τη δώσει -και πάλι- με όλες του τις δυνάμεις! Ευρισκόμενοι -και πάλι- στην πρώτη γραμμή, αποφασισμένοι και πάλι να πετύχουμε.
Καλή «Ελευθερία» σε όλους μας!», ήταν το σχόλιο του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη.