Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021
23:05
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

    Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020
Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θέλοντας να φέρει σε κάθε σπίτι τη χαρά και την μαγεία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, έχει οργανώσει ένα πρωτοποριακό και φαντασμαγορικό εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο φέτος, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, θα το παρακολουθήσουμε από την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού μας.


Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή συναυλία, εκδηλώσεις δρόμου , διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο χωριό, διαδυκτυακό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και... εκπλήξεις.

Μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα παρακολουθήσουμε μοναδικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, θα ανάψουμε μαζί τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα της πόλης, θα απολαύσουμε γιορτινή συναυλία με ξεχωριστές μελωδίες και θα υποδεχτούμε το 2021 με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα το οποίο ακριβώς τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε από το μπαλκόνι του σπιτιού μας με τα μάτια στραμμένα ψηλά.

Μια πρωτότυπη, ολοκληρωμένη και ασφαλής χριστουγεννιάτικη παρέλαση από μουσικούς, διασκεδαστές και αγαπημένους χριστουγεννιάτικους ήρωες, στις κεντρικές πλατείες της πόλης μας, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, μασκότ, εμψυχωτές με γιορτινή διάθεση.

Διαδικτυακό κυνήγι χριστουγεννιάτικου θησαυρού από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2021.

Μία ασφαλής και πρωτότυπη εορταστική παροχή για τα παιδιά, σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, με προσωπικούς κωδικούς. Κάθε απόγευμα στις 18:00, 12 μέρες- 12 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες -12 Γρίφοι -9 Χριστουγενιάτικα κουτιά δώρων.  Κάθε απόγευμα ο Καλαντούλης, το δεξί χέρι του Άγιου Βασίλη, αφήνει το εργαστήριο για να παίξει με τα παιδιά ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού! Ανοίξτε το τάμπλετ, τον υπολογιστή ή το κινητό και φθάστε στην λύση του μυστηρίου! Ανακαλύψτε τον θησαυρό για να γίνει δικός σας!

Οι καθημερινές ιστοριούλες έχουν χρονική διάρκεια 15 λεπτών. Οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν τα κρυμμένα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην τελική λύση του μυστηρίου και εύρεσης του θησαυρού.  Το παιχνίδι θα είναι ανοικτό μόνο για τους δημότες. Η συμμετοχή πραγματοποιείται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας συμμετοχής.