Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
23:23
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

«Σαρώνει» το application του Δήμου 3Β για τα SMS μετακίνησης

    Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020
Ειδική εφαρμογή με την ονομασία «ΒΒΒ Μένουμε Σπίτι» έφτιαξε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τον Μάϊο κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown για τη διευκόλυνση της αποστολής των SMS για τις μετακινήσεις.
banner 45


Σήμερα η εφαρμογή αυτή, πιο επίκαιρη από ποτέ, βρίσκεται στη 3η θέση των προτεινόμενων καλύτερων εφαρμογών για συσκευές IOS και στην 7η θέση της αντίστοιχης λίστας για συσκευές Android.

Η εφαρμογή αυτοματοποιεί την αποστολή των μηνυμάτων εξόδου στο 13033 και θα καθιστά πιο απλή την διαδικασία ενώ παράλληλα επιτρέπει στους πολίτες την επικοινωνία με την δομή φροντίδας για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου και προσφέρει στους χρήστες, με το πάτημα ενός κουμπιού, σύνδεση με τη σελίδα του Δήμου στο Facebook.

Μέχρι σήμερα παραμένει η μόνη δημοτική εφαρμογή στη χώρα διευκόλυνσεις των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια του lockdown και απευθύνεται σε όλους τους χρήστες έξυπνων συσκευών στη χώρα.

Όποιος επιθυμεί να κατεβάσει την εφαρμογή πρέπει μέσω του Play Store για συσκευές Android ή του Appstore για συσκευές IOS να κάνει αναζήτηση
*ΒΒΒ μένουμε σπίτι*

Η εφαρμογή λειτουργεί πλήρως στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά.