Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021
22:38
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δήμος 3Β: Με θετικά αποτελέσματα έκλεισε η αντιπυρική περίοδος

    Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020
Με θετικό πρόσημο για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έληξε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος που διήρκησε από τον Μαϊο έως τις 31 Οκτωβρίου 2020.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέφερε:

«Τελείωσε ακόμα μία αντιπυρική περίοδος χωρίς απώλεια ζωής και καμία καταστροφή περιουσίας από δασική πυρκαγιά με μόνο πολύ μικρές απώλειες σε χόρτα και θάμνους.

Αυτό το πετύχαμε λόγω της καλής προετοιμασίας, της σκληρής δουλειάς, της αποτελεσματικής συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων αλλά και της υπευθυνότητας και αυτοθυσίας που επέδειξαν οι εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας υπό την καθοδήγηση της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κας Δήμητρας Σουτόγλου, των ανδρών του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού υπό την διοίκηση του Αντιπυράρχου κ. Βασίλη Κατσιγιάννη, των εθελοντικών ομάδων των τριών δημοτικών κοινοτήτων μας, των στελεχών και υπαλλήλων των λοιπών εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δήμου, των υπηρεσιών του ΣΠΑΥ αλλά και του συνόλου του Πυροσβεστικού Σώματος υπό την ηγεσία του ικανότατου αρχηγού του, φίλου Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη που παρείχε άμεσα και συνεχώς όσες βοήθειες του ζητήσαμε.

Απευθύνω σε όλους του παραπάνω, εκ μέρους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ένα μεγάλο, εγκάρδιο ευχαριστώ για όσα έκαναν κάνουν και θα κάνουν και φυσικά για το γεγονός πως εξ αιτίας τους κοιμόμαστε όλοι πιο ήσυχοι τα βράδια».