Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
21:57
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Τεράστια Βουλιαγμένη υπέταξε τον Ολυμπιακό!

    Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης η Βουλιαγμένη καθώς νίκησε τον Ολυμπιακό μέσα στον Πειραιά με 8-7.
afd 3


Η επιτυχία του ΝΟΒ γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα σε κανονική διάρκεια μετά από 8 χρόνια.

Η Βουλιαγμένη αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό με όπλο την ισχυρή αμυντική λειτουργία, την στιγμή που οι Πειραιώτες έμειναν σχεδόν... θεατές στο πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντάς το χωρίς γκολ και με τραγικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω. Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.

Οκτάλεπτα: 0-1, 0-1, 2-4, 5-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γραμματικός, Συρμάς, Μαθιόπουλος

Boυλιαγμένη (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 2, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 2, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης.