Τρίτη 09 Μαρτίου 2021
11:39
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Τελικές προτάσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Βούλα

    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
Έως τις 16 Οκτωβρίου οι τελικές προτάσεις/παρατηρήσεις επί της κυκλοφοριακής μελέτης στις περιοχές Πηγαδάκια, Ευρυάλη και Πολιτεία στη Βούλα.


Από την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών παρεμβάσεων, αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις νέες ρυθμίσεις, ενώ παράλληλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός σχολιάστηκε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

«Η κυκλοφοριακή μελέτη έγινε για μια πιο ασφαλή και λειτουργική πόλη και γι’ αυτό το λόγο, μετά και από τις διαφορετικές απόψεις των κατοίκων, θα αξιολογηθεί εκ νέου τον προσεχή Σεπτέμβριο. Τότε, θα δούμε τι ακριβώς τροποποιήσεις πρέπει να γίνουν εκεί που ενδεχομένως να έχουν γίνει λάθη», είχε τονίσει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τον περασμένο Ιούλιο.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τονίζει πως όσοι κάτοικοι των περιοχών αυτών επιθυμούν να υποβάλουν προτάσεις ή παρατηρήσεις επί των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καλούνται μέχρι τις 16 Οκτωβρίου να τις αποστείλουν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να εξεταστούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τους μελετητές του έργου και να αξιολογηθεί η δυνατότητα εφαρμογής τους. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης τους.

Η τροποποιημένη, με τις νέες προτάσεις, κυκλοφοριακή μελέτη που θα εγκριθεί από τους μελετητές και την Τεχνική Υπηρεσία, θα προωθηθεί εκ νέου για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα αποσταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την έκδοση του απαραίτητου ΦΕΚ, πριν οι τροποποιήσεις αυτές εφαρμοστούν στο πεδίο.