Τρίτη 09 Μαρτίου 2021
11:47
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στο Λύκειο Βουλιαγμένης

    Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
Το 2ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του Λυκείου Βουλιαγμένης ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.


Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέφερε. « Μόλις ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή για δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του Α3 τμήματος του Λυκείου Βουλιαγμένης. Το τμήμα παραμένει όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ κλειστό για 14 μέρες και όλοι οι μαθητές έχουν τεθεί σε καραντίνα από την Κυριακή, όταν διαπιστώθηκε το πρώτο κρούσμα. Ευχόμαστε και στους δύο μαθητές περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Θυμίζουμε πως μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων από τον πρώτο μαθητή που βρέθηκε θετικός στον ιό την Παρασκευή, η διευθύντρια του σχολείου, κα Νίκη Μανώλη τήρησε κατά γράμμα το προβλεπόμενο πρωτόκολλο και παράλληλα ενημέρωσε τη διεύθυνση Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, τον ΕΟΔΥ καθώς και την Πρόεδρο της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κα Μίμα Νικηφοράκη.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από την πρώτη στιγμή ενεργοποίησε το Δημοτικό Μηχανισμό, προχώρησε σε καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου και τέθηκε στη διάθεση τις διευθύντριας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια κριθεί απαραίτητη σύμφωνα με τις ανάγκες του σχολείου και τα προβλεπόμενα μέτρα του ΕΟΔΥ .