Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021
15:10
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Καλό ταξίδι...Αλεξάκη

    Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020
Ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Βουλιαγμένης και της ελληνικής υδατοσφαίρισης σκόρπισε η είδηση του τραγικού χαμού του Αλέξη Σταϊκόπουλου, με τον προπονητή και άλλοτε πολίστα να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου όντας ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη μαζί με άλλα πέντε οχήματα σε καραμπόλα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά.


Για τον πρώην αθλητή εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου. Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος», ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης αναφέρει:

«Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας».

Για το τραγικό συμβάν, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σε ανάρτησή του αναφέρει. «Η πόλη μας θρηνεί έναν φίλο σήμερα, ένα πολύ καλό και αγαπητό παιδί, τον Αλέξη Σταϊκόπουλο. Ο Αλέξης άφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βυθίζοντας στο πένθος όλη την πόλη μας, τον κόσμο του αθλητισμού αλλά και όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και την ευχή μου ειδικά στους νέους της πόλης μας ο Αλέξης να είναι ο τελευταίος φίλος που θα θρηνήσουμε από τροχαίο δυστύχημα»
.