Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
11:46
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δήμος 3Β: Προληπτικό «lockdown» σε Κοινωνικές Δομές

    Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020
Μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του Covid-19 στις κοινωνικές δομές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, αποφάσισε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.


Συγκεκριμένα, στον Κοινωνικό Ξενώνα Βουλιαγμένης και τη Στέγη Υπερηλίκων στη Βούλα, απαγορεύεται η είσοδος και έξοδος των φιλοξενούμενων που φυσικά ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Αναλυτικά η απόφαση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

«Στο πλαίσιο της πιστής τήρησης όλων των προβλεπόμενων σχετικών πρωτοκόλλων και μέτρων προστασίας του προσωπικού και των φιλοξενούμενων στον Κοινωνικό Ξενώνα Βουλιαγμένης και τη Στέγη Υπερηλίκων στη Βούλα, από τον Covid-19 καθώς λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρούνται Πανελλαδικά παρακαλούμε, όπως απαγορεύσετε άμεσα κάθε είσοδο και έξοδο των φιλοξενούμενων από τους χώρους των παραπάνω Δομών και την παραμονή τους σε αυτούς τηρώντας πιστά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας».

Η απόφαση συνεχίζει ως εξής: «Πιθανή μετακίνησή τους προβλέπεται μόνο, σε περίπτωση ιδιαίτερα έκτακτης ανάγκης η οποία θα αξιολογείται από το αρμόδιο προσωπικό των Δομών και για την οποία θα συντάσσεται έγγραφο που θα εξηγεί τους λόγους εξόδου το οποίο θα φέρει τη σύμφωνη γνώμη και υπογραφή δύο αρμόδιων υπαλλήλων των συγκεκριμένων Δομών».

Αξίζει να τονιστεί, πως έχουν πραγματοποιηθεί τεστ Covid-19, στους υπαλλήλους και στους φιλοξενούμενους του Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης και της Στέγης Υπερηλίκων Βούλα και έχουν βγει όλα αρνητικά.