Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
05:12
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Καθάρισαν από σκουπίδια τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

    Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020
Την περασμένη Δευτέρα, 29/6 πραγματοποιήθηκε η πρώτη περιβαλλοντική δράση της We4all μετά την πανδημία στην παραλία Λιμανάκια.
Webp.net gifmaker β


Σχεδόν 70 άτομα με τις ίδιες αξίες και την ίδια αγάπη και φροντίδα για το περιβάλλον συγκεντρώθηκαν σε αυτό το μέρος κρατώντας σάκους σκουπιδιών και, φορώντας γάντια και μάσκες, καθάρισαν την παραλία που όλοι τους χρησιμοποιούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές της δράσης καθαρρισμού, «Όταν φτάσαμε εκεί, παρατηρήσαμε σημαντική ποσότητα σκουπιδιών πεταμένα σε κοντινά σημεία από την παραλία όπως σε θάμνους αλλά και στην ίδια την παραλία. Η αποστολή μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα να σεβόμαστε το περιβάλλον, να βοηθάμε τον πλανήτη Γη και να υπενθυμίζουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας πριν είναι πολύ αργά για να δράσουμε. Για όλο το απόγευμα καθαρίζαμε τα σκουπίδια που καταστρέφουν τη γραφική αυτή παραλία των Αθηνών. Παραλήφθηκαν 70 σακούλες απορριμμάτων και ανακύκλωσης, ενισχύοντας την καμπάνια μας #pickatrashchallenge. Ωστόσο, το όραμά μας είναι να δούμε την ανθρωπότητα να συνυπάρχει ως μια μεγάλη οικογένεια σε αρμονία με τη φύση και άλλες μορφές ζωής».

Δεν είναι ποτέ αργά για να αρχίσουμε να φροντίζουμε το περιβάλλον μας πιο εντατικά. Στην ουσία φροντίζουμε για το ίδιο μας το σπίτι. Εάν το προσέχουμε εμείς θα μας προσέχει και το ίδιο. Τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί. Εάν δεν προσπαθήσουμε, έχουμε ήδη χάσει. Σας θέλουμε μαζί μας στις δράσεις μας και επιθυμούμε την υποστήριξή σας!

w4.jpg