Τρίτη 09 Μαρτίου 2021
12:11
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

«Καμπανάκι» χτυπά ο Δήμος 3Β προς τους επιχειρηματίες εστίασης

    Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020
H Δημοτική Αρχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας του Covid-19 έχει προβεί σε πλήθος πρωτοβουλιών και ενεργειών για τη στήριξη του κλάδου της εστίασης.

Μετά την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων στις 4 Ιουνίου 2020, οι περισσότεροι επαγγελματίες τηρούν τα περιοριστικά μέτρα και συμμορφώνονται στους κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να παρατηρείται μια «χαλάρωση» των μέτρων από μερικούς επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι λειτουργούν κατά παράβαση του νόμου και των περιοριστικών μέτρων με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των εκατοντάδων θαμώνων των επιχειρήσεων αλλά και των κατοίκων της πόλης.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με επιστολή που κοινοποίησε στους επιχειρηματίες, τους καλεί να συμμορφωθούν απόλυτα και αυστηρά με όλους τους προβλεπόμενους περιορισμούς που είναι σε ισχύ αλλά και να σταματήσουν άμεσα τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων (event, party κλπ) καθώς έχει παρατηρηθεί στην πόλη, αλλά και σε άλλες περιοχές, ότι κατά τη διεξαγωγή των αντίστοιχων εκδηλώσεων υπάρχει μεγάλος συνωστισμός πελατών και δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις και οι κανόνες ασφαλείας.

dimotiki-astynomia.jpg

Η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, θα προβαίνει τακτικά σε ελέγχους και θα επιβάλει σε όσους παραβιάζουν τους νόμους όλες τις προβλεπόμενες ποινές.