Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021
12:25
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ο Διονύσης Κοντονής διαψεύδει τις ανακρίβειες περί νέας δημοτικής παράταξης

    Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020
Διευκρινίσεις για το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Εβδόμης», που αφορά το πολιτικό του μέλλον, έδωσε ο Διονύσης Κοντονής.

Σε κατηγορηματική διάψευση μέρους του ρεπορτάζ της εφημερίδας σχετικά με τα όσα γράφτηκαν για την συγκέντρωση κατοίκων της Βουλιαγμένης που είναι κατά του εκσυγχρονισμού της Μαρίνας, προχώρησε ο τοπικός σύμβουλος Διονύσης Κοντονής.

Η εν λόγω εφημερίδα στο φύλλο του Σαββάτου 13 Ιουνίου (σελ.3) αναφέρει χαρακτηριστικά, «Ο τοπικός σύμβουλος Βουλιαγμένης Διονύσης Κοντονής, μας συστήθηκε ως επικεφαλής μια καινούργιας δημοτικής παράταξης η οποία θα διεκδικήσει το δήμο στις επόμενες εκλογές», τονίζει η εφημερίδα «Εβδόμη».

Καθώς βρεθήκαμε στη συγκέντρωση των κατοίκων Βουλιαγμένης που είναι κατά του εκσυγχρονισμού της Μαρίνας Βουλιαγμένης και δεν ακούσαμε ποτέ τον Διονύση Κοντονή να δηλώνει κάτι τέτοιο, επικοινωνήσαμε με τον τοπικό σύμβουλο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Ποτέ δεν έκανα τέτοια δήλωση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφονται τέτοιες ανακρίβειες και τι σκοπό εξυπηρετούν. Είναι ψέμα αυτό που έχει γράψει η «Εβδόμη». Υπάρχει και βίντεο στο διαδίκτυο με την ομιλία μου και σε κανένα σημείο δεν υπάρχει αυτό που έχει γράψει η συγκεκριμένη εφημερίδα».

Σε κάθε περίπτωση, μετά από αυτή την εξέλιξη, το ρεπορτάζ της εφημερίδας σχετικά με την συγκέντρωση των κατοίκων, ελέγχεται κατά πόσο καταγράφει την πραγματικότητα και αυτά που συζητήθηκαν.