Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
22:14
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Παντελής Κασιδόκωστας: «Είμαι δίπλα στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο»

    Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020
Τζόγος γύρω από το όνομα του Παντελή Κασιδόκωστα παίζεται από μια μικρή μερίδα κατοίκων της Βουλιαγμένης οι οποίοι διαφωνούν με τον εκσυγχρονισμό της νέας Μαρίνας.

Ειδικότερα, οι διαχειριστές της σελίδας στο Facebook με τίτλο ‘’Ι Love Vouliagmeni’’ προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, ότι ο Παντελής Κασιδόκωστας είναι «απέναντι» στη δημοτική αρχή και τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο καθώς ο αδελφός του πρώην Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα, έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό της νέας Μαρίνας Βουλιαγμένης.

Ο Παντελής Κασιδόκωστας μίλησε στο notiareport.gr , το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020 σχετικά με τον «ντόρο» που γίνεται γύρω από το όνομα του, ξεκαθαρίζοντας πως στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

«Θέλω να τονίσω, πως είμαι και θα είμαι δίπλα στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο καθώς θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους Δημάρχους που έχουν περάσει από την περιοχή. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι υπέρ του εκσυγχρονισμού της νέας Μαρίνας απλά έχω κάποιες αντιρρήσεις ως προς το μέγεθος αλλά και για το πάρκινγκ που θα χωρά 400 αυτοκίνητα», ανέφερε ο Παντελής Κασιδόκωστας.

Σε ερώτηση του notiareport.gr, αν εκφράζουν τον ίδιο, οι διάφορες κινήσεις που κάνουν οι επικεφαλής του ‘I Love Vouliagmeni’, είπε χαρακτηριστικά. «Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι κύριοι, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει πάντα σε λογικά πλαίσια», ενώ μονολεκτικά απάντησε για το γεγονός πως στο θέμα της Μαρίνας Βουλιαγμένης, «μπήκε» και το όνομα του Αλέξη Κούγια. «Τι να σχολιάσω τώρα;».

Τέλος, ο Παντελής Κασιδόκωστας μας ανέφερε πως δεν θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων όσοι είναι κατά του εκσυγχρονισμού της νέας Μαρίνας Βουλιαγμένης.