Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
21:16
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ένας χρόνος από την ιστορική επανεκλογή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

    Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η ιστορική επανεκλογή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ήταν σαρωτική καθώς το εκλογικό σώμα του έδωσε το μεγαλειώδες 72%. Το notiareport.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο τονίζοντας τα εξής:

«Το μεγάλο ποσοστό που λάβαμε στις εκλογές πριν έναν χρόνο μας δημιουργεί ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία που μας εμπιστεύτηκε με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση να θέτουμε ως προτεραιότητα την υλοποίηση όσων υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας.

Η βασικοί μας άξονες ήταν και είναι η διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη, η εφαρμογή σύγχρονων και φιλικών στο περιβάλλον μεθόδων διαχείρισης των οικιακών μας απορριμμάτων, η δημιουργία ακόμα περισσοτέρων πράσινων και λειτουργικών κοινόχρηστων χώρων, η δημιουργία και αναβάθμιση όλων των απαιτούμενων υποδομών στην πόλη και η προστασία και ανάδειξη του μοναδικού φυσικού πλούτου της πόλης μας.

Παράλληλα κινούμαστε σε κατεύθυνση δημιουργία υποδομών για έναν πλήρως ψηφιοποιημένου Δήμο που θα μας οδηγήσει σε μία πραγματικά ευφυή πόλη, με παροχές που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής του πολίτη», ανέφερε στο notiareport.gr, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος