Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
00:18
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Βάρκιζα (φωτό)

    Τρίτη, 05 Μαΐου 2020
Webp.net gifmaker β
Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην παραλιακή λεωφόρο χθες βράδυ είχε ως αποτέλεσμα να κοπούν πάνω από 100 κλήσεις και να «σηκωθούν» 25 μηχανάκια.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας αποτελεί από χθες παρελθόν,ωστόσο αν και οι πολίτες φάνηκε να ακολουθούν τους κανόνες για να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα η διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα, οι παραβατικές συμπεριφορές στο δρόμο παραμένουν.

Αυτό αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της μεγάλης επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες το βράδυ, η Ελληνική Αστυνομία στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στήνοντας δύο μπλόκα, ένα στα φανάρια της Βάρκιζας και ένα στο Ribas.

kontres-varkiza-1.jpg

kontres-varkiza-2.jpg

Στόχος ήταν οι οδηγοί μηχανών και αυτοκινήτων που πηγαίνουν στην περιοχή, προκειμένου να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους στην οδήγηση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, οχήματα της ΕΛΑΣ προέβησαν σε αρκετούς ελέγχους «κόβοντας» κλήσεις, αφαιρώντας πινακίδες και σηκώνοντας δίκυκλα.

Συνολικά, πάνω από 25 μηχανές φορτώθηκαν σε γερανούς. Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν σε σούζες, υπερβολικό θόρυβο, ενώ αρκετοί οδηγοί ήταν χωρίς δίπλωμα και κάποιοι είχαν φιμέ τζάμια στα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βεβαιώθηκαν πάνω από 100 παραβάσεις.

kontres-varkiza-3.jpg

kontres-varkiza-6.jpg

kontres-varkiza-4.jpg

*με πληροφορίες από OpenTV
** φωτογραφίες Δημήτρης Καράς