Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
14:04
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Βούλα: Περισσότεροι από 130 πολίτες στην εθελοντική αιμοδοσία

    Τρίτη, 28 Απριλίου 2020
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σήμερα και την Τετάρτη. Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 130 συμπολίτες μας και με την εθελοντική προσφορά τους ενισχύονται σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας.

Παρόντες για να στηρίξουν την αιμοδοσία, εκτός από τον Δήμαρχο και τον κ. Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, ήταν και σημαντικοί εκπρόσωποι του Ελληνικού Αθλητισμού όπως ο ΓΓΑ κ. Γιώργος Μαυρωτάς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Καραγκούνης, Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και κυρίως όλους του εθελοντές αιμοδότες για τη σημαντική προσφορά τους.

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των μελών του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) οι οποίοι προσήλθαν με τα παλαιά αυτοκίνητα που έχουμε συνηθίσει σε αγώνες όπως την ανάβαση Κρεμασμένου Λαγού που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας, να συμμετέχουν στην αιμοδοσία και να στείλουν και αυτοί με τη σειρά του μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.