Τρίτη 09 Μαρτίου 2021
11:57
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Πασακυριάκος: Ένα ευχαριστώ στους εργαζόμενους της καθαριότητας

    Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020
Τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου μας, επισκέφτηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο αμαξοστάσιο στη Βάρη, ο Κώστας Πασακυριάκος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος.

Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο Κ. Πασακυριάκος ανέφερε ανάμεσα σε άλλα:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, δίνετε έναν μεγάλο αγώνα για την καθαριότητα της πόλης, μαζί με τον αγώνα σας για να ζήσετε τις οικογένειές σας. Αυτό που κάνετε είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες. Χωρίς εσάς, όποιο σχέδιο και να έχει η οποιαδήποτε διοίκηση Δήμου, όσο καλό κι αν είναι αυτό στη θεωρία, δεν μπορεί να υλοποιηθεί και να λειτουργήσει. Και πάλι σας ευχαριστούμε. Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας. Είμαστε δίπλα σας. Μένουμε όλοι μαζί δυνατοί!».

pasaku1.jpg

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, συναντήθηκε και με μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν την προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους. Τόνισε ότι πρέπει και στο μέλλον να εξασφαλιστεί η επάρκεια που υπάρχει σήμερα από το Δήμο για όλους τους εργαζόμενους.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Μ. Λουδάρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησαν τον Κ. Πασακυριάκο για την επίσκεψή του. Συζητήθηκαν ακόμα και άλλα θέματα που αφορούν την υπηρεσία, ένα εκ των οποίων το πλύσιμο των κάδων από τα οχήματα «καδοπλυντήρια» του Δήμου. Το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να μελετηθεί ακόμα καλύτερα, αφού σήμερα επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες και εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.