Σάββατο 06 Ιουνίου 2020
16:49
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Με εντολή του Δημάρχου εκκενώθηκε το Μεγάλο Καβούρι

    Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020
Γεμάτη κόσμο ήταν η παραλία του Μεγάλου Καβουρίου το Σάββατο παρά τις συστάσεις των αρμόδιων φορέων προς τους πολίτες για μείωση των μετακινήσεων και αποφυγή συγχρωτισμού, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Οι χώροι στάθμευσης των οχημάτων ήταν κατειλημμένοι σε ποσοστό 60% στις 11 το πρωί. Μπροστά σε αυτή την εικόνα, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έδωσε εντολή στην Πολιτικη Προστασία του Δήμου 3Β, να κλείσει την πρόσβαση των οχημάτων προς το Μεγάλο Καβούρι και να απομακρυνθούν όσοι βρίσκονταν.

Λίγα λεπτά μετά τις 12 π.μ, όχημα της Πολιτικής Προστασίας έκλεισε το δρόμο, ενώ όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας προέτρεπε τον κόσμο να απομακρυνθεί από την παραλία ενώ στο σημείο έφτασε και ένα όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

ka1.jpg
Κόσμος στην παραλία στις 11 π.μ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περισσότερα από 120 αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν. Μάλιστα, την αντίδραση δύο πολιτών έφεραν οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας και της Αστυνομίας να επιστρέψουν σπίτι τους και να μην κυκλοφορούν άσκοπα λόγω του κοροναϊού.

ka3.jpg

Η απαγόρευση της πρόσβασης στο Μεγάλο Καβούρι θα ισχύσει και αύριο, Κυριακή, ενω εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην οδό Ακτής, δρόμος που οδηγεί από το Δημαρχείο της Βούλας έως τον Λαιμό της Βουλιαγμένης.

ka2.jpg