Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
13:25
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

1.200 φιάλες αντισηπτικού υγρού προμηθεύτηκε ο Δήμος 3Β

    Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προμηθεύτηκε σήμερα 1.200 φιάλες του ενός λίτρου αντισηπτικού υγρού για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και καθιέρωσε ειδική διαδικασία διαχείρισης της ουράς στις υπηρεσίες προκειμένου να αποφεύγεται η συμφόρηση σε κλειστούς χώρους.

Η Δημοτική Αρχή προτρέπει ωστόσο τους Δημότες και ιδιαίτερα όσους ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου (ηλικιωμένοι, άτομα με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ανοσοκαταστολή και χρόνιες νόσους όπως καρδιακή νόσο, αναιμία, σακχαρώδη διαβήτη, χρόνια νεφροπάθεια – αιμοκαθαιρόμενοι, νευρομυϊκά ή νευρολογικά νοσήματα καθώς και χρόνια αναπνευστικά προβλήματα όπως ΧΑΠ και βρογχικό άσθμα, εγκυμονούσες και θηλάζουσες) να τηρούν στο μέτρο του δυνατού όλα τα μέτρα πρόληψης και προσωπικής υγιεινής, όπως αυτά ορίζονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το αρμόδιο Υπουργείο και να απέχουν από τις άσκοπες μετακινήσεις και συναθροίσεις.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα συναρμόδια Υπουργεία, τη διοίκηση του Ε.Ο.Δ.Υ και τις υγειονομικές μονάδες που λειτουργούν εντός της πόλης προκειμένου να μπορέσει η Δήμος να συνδράμει επικουρικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.