Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020
13:42
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Πιάνουν δουλειά 80 νέοι υπάλληλοι για την καθαριότητα στα 3Β

    Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
Στο δυναμικό του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εντάχθηκαν 58 από τους συνολικά 80 διοριστέους ως μόνιμο προσωπικό, επιτυχόντες της προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018, προκειμένου να καλύψουν διάφορες ειδικότητες κυρίως στην υπηρεσία καθαριότητας.

Οι υπάλληλοι ορκίστηκαν την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βούλας, παρουσία του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Συγκεκριμένα προσελήφθησαν, δύο ηλεκτρολόγοι, πέντε χειριστές μηχανημάτων έργων, έντεκα οδηγοί απορριμματοφόρων και εξήντα δύο εργάτες καθαριότητας. Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, τους νεοπροσληφθέντες καλωσόρισε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και το Σωματείο Εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχήθηκε καλή αρχή στους νέους υπαλλήλους τονίζοντας τα εξής: «Καλώς ήρθατε στον οικογένεια του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η υπηρεσία που αναλαμβάνετε είναι πολύ σημαντική διότι έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Περιμένω από εσάς να υπηρετείτε ευσυνείδητα τους κατοίκους της πόλης μας, να είστε συνεπείς και να εναρμονιστείτε με ότι προβλέπει η Υπηρεσία σας».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Δημοσιογράφος στο φύλλο Ιανουαρίου