Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
23:17
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Τιμήθηκαν τα «χάλκινα» κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας

    Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020
Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του 1ου Γενικού Λυκείου Βούλας τιμήθηκε για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ στο Ηράκλειο Κρήτης που διεξήχθη τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη γιορτή βράβευσης των κορυφαίων του Ελληνικού αθλητισμού από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και ομάδες της χρονιάς, όπως προκύπτουν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Συνδέσμου, καθώς και προσωπικότητες από τον αθλητικό και κοινωνικό χώρο. Η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Βούλας το 2019 κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σχολικών αγώνων εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου πήρε την 3η θέση ενώ το 2018 για την ίδια διοργάνωση τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Βούλας ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Αξίζει να αναφερθεί, πως και οι 12 κοπέλες της ομάδας προπονούνται και είναι μέλη του Πρωτέα Βούλας, δείγμα πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στον σύλλογο. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τονίζοντας πως «τα κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας για ακόμα μια φορά μας γέμισαν υπερηφάνεια και το μέλλον τους ανήκει».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Δημοσιογράφος φύλλο Δεκεμβρίου