Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
11:10
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Καβούρι

    Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, σε πλήρη σύνθεση, διοργανώνει o Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στην αίθουσα ‘ARISTOTELIS DIVANIS’ του ξενοδοχείου «Divani Apollon Palace & Thalasso».

Η γιορτινή συναυλία, που αποτελεί και την κορύφωση του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και είναι μέρος της ευρύτερης συνεργασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2018 και έχει ως στόχο να φέρει τους κατοίκους του Δήμου πιο κοντά στην μαγεία της κλασσικής μουσικής, τόσο μέσω εκπαιδευτικών δράσεων για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όσο και μέσω της διάθεσης προσκλήσεων προς τους δημότες σε κάθε συμφωνική συναυλία της Ορχήστρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό την Μουσική Διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα, θα μας μυήσει στο εορταστικό πνεύμα των άγιων ημερών, ερμηνεύοντας μοναδικές μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο, καλώντας μας να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα μέσα από την ομορφιά και τη μαγεία της μουσικής.

Η εκδήλωση, εκτός από γιορτινό, έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς το συμβολικό τίμημα των 5€ του εισιτηρίου, θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Μουσική διεύθυνση: Νίκος Χαλιάσας

  • Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ: Συμφωνία αρ. 40 σε σολ ελάσσονα Κ.550
  • Ζωρζ Μπιζέ: Πρελούδιο από την όπερα Κάρμεν
  • Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι: Αποσπάσματα από το μπαλέτο Καρυοθραύστης -Μαρς -Βαλς των Λουλουδιών
  • Γιόχαν Στράους: Tris tras polka
  • Ντμίτρι Σοστακόβιτς: Jazz Suite
  • Αστορ Πιατσόλα: Libertango
  • Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο
koa_2019.jpg

Τιμή εισιτηρίου: 5 € - Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Διάθεση εισιτηρίων: Ταμείο Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) Καθημερινές από τις 09.00 έως τις 14.00 – από την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.
Εκτάκτως την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το Ταμείο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 19.00.
Πληροφορίες: Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τηλ. 2132020141/142
Προσέλευση: Πέρας προσέλευσης 19.30