Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
14:12
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Στα όρια της γραφικότητας η απόφαση Πατούλη για τα σχολεία

    Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019
afd 3
Στις 6 το πρωί της Δευτέρας, δύο ώρες πριν χτυπήσουν τα κουδούνια στα σχολεία της Αττικής, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αποφάσισε ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10 π.μ λόγω εκτόνωσης των καιρικών φαινομένων.

Η απόφαση Πατούλη, προκάλεσε αναστάτωση σε γονείς και μαθητές και δημιούργησε ένα «μπάχαλο» στην σχολική κοινότητα καθώς κανένας δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να περιμένουν πίσω από τις κλειστές πόρτες των σχολείων κάτω από τον... ήλιο!

Να σημειωθεί, πως την ώρα που η Περιφέρεια Αττικής έβγαζε την ανακοίνωση (6 π.μ), τα έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν εξασθενήσει στο σύνολο της Αττικής. Ειδικότερα, στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μετά τις 9 π.μ απαραίτητα ήταν τα γυαλιά ηλίου.

Η απόφαση Πατούλη κινήθηκε στα όρια της απόλυτης γραφικότητας, καθώς οι παιδικοί σταθμοί λειτούργησαν κανονικά, ενώ η 1οβάθμια και 2οβάθμια εκπαίδευση λειτούργησαν μετά τις 10 πμ. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε, τι απόφαση θα πάρει η Περιφέρεια μόλις πέσουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού ή πέσει αισθητά η θερμοκρασία...