Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
22:02
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δήμαρχοι της Αττικής συντάσσονται στο πλευρό του Κωνσταντέλλου

    Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019
Περισσότεροι από 100 εκλέκτορες και 26 Δήμαρχοι από όλους τους Δήμους του Λεκανοπεδίου, τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στη Βούλα, ενόψει των εκλογών της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Π.Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κώστας Αλλαγιάννης, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, ο Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού, Τάσος Μπινίσκος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο πρώην Δήμαρχος Π.Φαλήρου και νυν Βουλευτής, Διονύσης Χατζηδάκης, ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης. Επιπλέον, στην εκδήλωση το παρών έδωσαν δημοτικοί σύμβουλοι από τους Δήμους, Αθηναίων, Πειραιά, Αγ.Αναργύρων, ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης κ.α

p15.jpg

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Καθαρές θέσεις»

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής», Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τόνισε μεταξύ άλλων πως η παράταξη έχει σχέδιο και αποτελείται από εξαιρετικά στελέχη. «Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και να λειτουργήσουμε όλοι για το καλό των Δήμων της Αττικής, χωρίς υπεκφυγές και πισώπλατα μαχαιρώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε για μια ακόμα φορά πως στην περίπτωση που δεν θα εκλεγεί πρώτος σε ψήφους και κατ’επέκταση Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) τότε θα παραιτηθεί καθώς όπως υποστηρίζει δεν θέλει να δημιουργηθούν υποψίες για τυχόν υπονόμευση του έργου της νέας διοίκησης. Είναι μια καθαρή, πολιτική θέση και ουσιαστικά πετάει το «μπαλάκι» στον συνυποψήφιο του Γιώργο Μαρκόπουλο να κάνει το ίδιο.


p18.jpg

Χατζηδάκης: «O Κωνσταντέλλος θα βγάλει ασπροπρόσωπη την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Ένας από τους μακροβιότερους δημάρχους της χώρας, ο Διονύσης Χατζηδάκης στην σύντομη ομιλία του, έπλεξε το εγκώμιο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, τονίζοντας πως έχει γνώση και αποφασιστικότητα και είναι ο άνθρωπος που θα βγάλει ασπροπρόσωπη την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τέλος ο πρώην Δήμαρχος Π.Φαλήρου ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4.jpg

p5.jpg

p6.jpg

p7.jpg

p8.jpg\

p9.jpg

p10.jpg

p11.jpg

p12.jpg

p13.jpg

p14.jpg

p16.jpg

p17.jpg

p19.jpg

p20.jpg

p21.jpg

p22.jpg