Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
22:03
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την προεδρία της ΠΕΔΑ

    Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019
Φαβορί για να αναλάβει Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) είναι ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία OpinionPoll για λογαριασμό του airetos.gr.

H έρευνα διεξήχθη το διάστημα 21 με 23 Οκτωβρίου και αφορούσε τις προτιμήσεις των πολιτών του Λεκανοπεδίου για τον επόμενο πρόεδρο της ΠΕΔΑ. Εκτός του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, υποψήφιοι είναι ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης και ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος. Να σημειώσουμε πως η εκλογή για το νέο διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και στην ψηφοφορία συμμετέχουν 300 εκλέκτορες και όχι πολίτες. 

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της OpinioPoll, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προηγείται με ποσοστό 31,2% και ακολουθεί ο νυν πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης με ποσοστό 23,9%. Χαμηλά βρίσκεται η υποψηφιότητα του Γιώργου Μαρκόπουλου με ποσοστό 12,3% ενώ μονοψήφιο ποσοστό συγκεντρώνει ο Σταύρος Τζουλάκης με 8,5%.

erevnapedattikis-21.jpg

Στην ερώτηση για το «ποια είναι η άποψη σας για τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οι πολίτες της Αττικής σε ποσοστό 44,8% έχουν θετική γνώμη ενώ μόλις το 6,7% έχουν αρνητική.

erevnapedattikis-14.jpg

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλο θεωρείται πιο ικανός να ενώνει δυνάμεις, πιο δραστήριος, πιο σύγχρονος στις απόψεις και ιδέες και πιο ικανός και αποτελεσματικός έναντι των συνυποψηφίων του. Πολύ μεγάλο είναι και το ποσοστό αναγνωρισιμότητας που συγκεντρώνει ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με ποσοστό 53,4% ενώ δεύτερος έρχεται ο νυν πρόεδρος της ΠΕΔΑ με 41,8%.

erevnapedattikis-20.jpg

Δείτε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση