Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
23:46
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Άρης Βούλας-Αστέρας Βάρης... επιβεβαίωση ή εκδίκηση;

    Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
Webp.net gifmaker β
Κέφια είχε η κληρωτίδα για τη β’φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ καθώς έβγαλε ντέρμπι μεταξύ του Αστέρα Βάρης και του Άρη Βούλας.

Το ζευγάρι θα αναμετρηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ στο δημοτικό γήπεδο της Βούλας με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 15 Απριλίου 2019 για το πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣΑΝΑ κατηγορίας. Η ομάδα του Αστέρα Βάρης ήθελε μόνο νίκη με διαφορά δύο τερμάτων για να πάρει την άνοδο στη Γ’εθνική κατηγορία ενώ ο Άρης Βούλας ήταν αδιάφορος καθώς είχε εξασφαλίσει την παραμονή του.

Τελικά, η ομάδα της Βάρης πήρε τη νίκη αλλά με σκορ 2-1 και ουσιαστικά οι ελπίδες της για την άνοδο ψαλιδίστηκαν κυρίως από το πάθος και την ένταση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Βούλας. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες του παιχνιδιού ακολούθουσε ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των διοικήσεων χωρίς ωστόσο να πάρει διαστάσεις το θέμα.

Πλέον, οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα της 9ης Οκτωβρίου σε μια αναμέτρηση που θα ξεχειλίζει το πάθος για τη νίκη.