Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
22:01
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Κωνσταντέλλος: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

    Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019
Τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων συγχαίρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τις νέες και τους νέους της πόλης μας, οι οποίοι είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται, τους στόχους να επιτυγχάνονται και τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα» τονίζει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

«Σε όσους εισήχθηκαν στις σχολές επιλογής τους, εύχομαι η ακαδημαϊκή τους πορεία να αποτελέσει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο στη ζωή τους, Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους γονείς των επιτυχόντων, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, η συμβολή των οποίων υπήρξε καθοριστική για το επιτυχές αποτέλεσμα των παιδιών»

Στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρεται και σε όσους δεν πέτυχαν τον στόχο τους ή δεν τα κατάφεραν

«Για όσους δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα τους είναι σημαντικό να μην απογοητευτούν και να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειες τους. Με επιμονή και σκληρή δουλειά θα δικαιωθούν οι κόποι τους».