Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
13:32
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Αποχαιρέτησαν το δημοτικό συμβούλιο οι Βαλάτας, Κιούκης, Αργυροπούλου

    Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Βαλάτας, Δημήτρης Κιούκης και Λυδία Αργυροπούλου στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιουλίου, αποχαιρέτησαν τους συναδέλφους τους και τους ευχήθηκαν καλή θητεία.

Ο Σπύρος Βαλάτας έδωσε για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την πολύ μεγάλη νίκη που σημείωσε στις δημοτικές εκλογές και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «το ποσοστό που σημείωσε ο Δήμαρχος ήταν η επιβράβευση για το σπουδαίο έργο που έκανε στην πόλη τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια». Επιπλέον, έδωσε συγχαρητήρια στους δημοτικούς συμβούλους που αρίστευσαν στις εκλογές σε επίπεδο ψήφων. Τέλος, ο Σπύρος Βαλάτας τόνισε, «Παρόλο που διπλασίασα το ποσοστό μου, δεν κατάφερα να εκλεγώ αλλά θα βρίσκομαι στο πλευρό του Δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων και των δημοτών. Σας εύχομαι καλή επιτυχία».

3vv.jpg

Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του Δημήτρη Κιούκη και της Λυδίας Αργυροπούλου. «Συγχαίρω τον Δήμαρχο και όλους όσοι εξελέγησαν. Προσέφερα όλα αυτά τα χρόνια όσα μπορούσα. Θα είμαι στο πλευρό όλων» ανέφερε η Λυδία Αργυροπούλου ενώ ευχαρίστησε το δημοτικό συμβούλιο για την άψογη συνεργασία που είχε κατά την διάρκεια που ήταν Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

1l.jpg

Τέλος, ο Δημήτρης Κιούκης που δεν κατάφερε να εκλεγεί Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του, τον Δήμαρχο και τους συμβούλους για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Να σημειώσουμε, πως ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε πως ο Δημήτρης Κιούκης θα κάνει ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών ελπίζοντας πως θα είναι παρών στα δημοτικά έδρανα το 2023.

1k.jpg