Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
21:07
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ναρκωτικά βρέθηκαν σε μπλόκο της Τροχαίας στη Βάρκιζα

    Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019
Ναρκωτικά βρήκαν τα στελέχη της Τροχαίας Ελληνικού στη Βάρκιζα την περασμένη Τρίτη, έξω από το ΥΑΒΑΝΑΚΙ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του bloko.gr, η Τροχαία Ελληνικού μαζί με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ έκαναν ελέγχους σε μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα για την πρόληψη εγκληματικότητας και την παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Νεαρός πέρασε με μία μοτοσικλέτα με κρυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας και προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος από το σημείο, αλλά όταν έγινε αντιληπτός και οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει,εκείνος τους αγνόησε, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Όπως σημειώνει το bloko.gr, ο Υπαστυνόμος άρχισε να τον καταδιώκει, με αποτέλεσμα πολλά εκατοντάδες μέτρα παρακάτω ο δράστης να εγκαταλείψει την μηχανή του και να αρχίσει να τρέχει με τα πόδια μέσα σε ένα δημόσιο πάρκινγκ. Ο Υπαστυνόμος έτρεξε πίσω του και ο καταδιωκόμενος έβγαλε μια νάιλον σακούλα από την αριστερή του τσέπη και να την πετάξει κάτω από τα παρκαρισμένα αμάξια, για να ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά που είχε μαζί του. Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα ο αστυνομικός κατάφερε να ακινητοποιήσει και να περάσει χειροπέδες στον νεαρό. Στην έρευνα που ακολούθησε από άλλους αστυνομικούς και από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκε ότι μέσα στη νάιλον σακούλα υπήρχαν 33 γραμμάρια χασίς, μέσα σε αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν σε υπόθεση με ξυλοδαρμό κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Βούλας. Τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Βουλιαγμένης.