Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
19:09
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ποδοσφαιρικό διήμερο γιορτής στη Βουλιαγμένη

    Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019
Στο πανέμορφο γήπεδο της Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου το πρώτο Athens Riviera Cup Κ15 με τη συμμετοχή της Βουλιαγμένης, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ατρόμητου, του Πανιωνίου και της Ακαδημίας Παθιακάκη.

Ο ΑΟ Βουλιαγμένης διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο ένα τουρνουά στο οποίο είναι προσκεκλημένες οι καλύτερες Ακαδημίες της Αθήνας στις ηλικές Κ15. Στον πανέμορφο και πλήρως ανακαινισμένο χλοοτάπητα του ΔΑΚ Βουλιαγμένης οι μικροί επίδοξοι ποδοσφαιριστές θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και θα ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία.

Ο ΑΟ Βουλιαγμένης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η Ακαδημία Παθιακάκη θα συμμετάσχουν στο διήμερο τουρνουά Athens Riviera Cup. Οι έξι ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους (Α΄ Όμιλος: ΑΕΚ, Πανιώνιος, Παθιακάκης - Β' Όμιλος: Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΑΟ Βουλιαγμένης) και το Σάββατο θα διεξαχθούν οι έξι αναμετρήσεις των ομίλων.

Την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας για την πέμπτη θέση μεταξύ των τρίτων των δυο ομίλων, ο αγώνας για την τρίτη θέση μετξύ των δεύτερων των δύο ομίλων, καθώς και ο τελικός μεταξύ των πρώτων των δύο ομίλων.

image1_1.jpeg

novasports.gr