Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
13:03
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

«Βρώμικος» πόλεμος εναντίον του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

    Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
Στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρέθηκε να δίνει εξηγήσεις η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού Δίπλα σας Τίνα Κουτρουβίδη μετά τη σύλληψή της από την ΕΛΑΣ.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου οι δρόμοι στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γέμισαν με ένα 16σέλιδο ρυπαρογράφημα το οποίο περιέχει υποτιθέμενα «σκάνδαλα» του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και όλου του συνδυασμού του.

Το ανώνυμο έγχρωμο έντυπο προφανώς τυπώθηκε σε χιλιάδες αντίτυπα τα οποία ένα συνεργείο διένειμε άτσαλα στα ΙΧ και στις εισόδους των πολυκατοικιών.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, εκπροσωπώντας και τα 23 πρόσωπα που συκοφαντούνται στις σελίδες του, αμέσως κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ωστόσο, σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛΑΣ σε ένα όχημα χωρίς πινακίδες, βρέθηκε ιδιοκτήτριά του και οδηγός η Τίνα Κουτρουβίδη, που μετέφερε σε αυτό 5.000 αντίτυπα του εν λόγω εντύπου, συνοδευόμενη από δύο άντρες των οποίων η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Η σύλληψη έγινε στη Βάρκιζα, όπου είχε στηθεί ένας σταθμός ανεφοδιασμού του οχήματος με έντυπα.

Η μήνυση του Δημάρχου προσωποποιήθηκε, το όχημα κατασχέθηκε και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

πληροφορίες από 3vita.gr